Home Lifestyle De mooiste office functies vind je bij een full service uitzendbureau 

De mooiste office functies vind je bij een full service uitzendbureau 

by admin

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen de wereld van de office? Bij een full service uitzendorganisatie met vacatures in Noord-Holland en vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag ben je aan het juiste adres! Daar is de juiste kantoorbaan altijd binnen bereik. In het vacature-aanbod vind je onder andere mooie vacatures voor administratief medewerker op verschillende niveaus en in allerlei branches. Dat is ook precies wat een administratieve baan zo dynamisch maakt. Daarnaast voer je als administratief medewerker tal van werkzaamheden uit en er is dus geen dag hetzelfde. 

Dynamisch kantoorwerk 

Binnen de office zijn de vacatures zeer veelzijdig. Je bent in de basis verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei kantoorwerk en voor de ondersteunende werkzaamheden in een commercieel-administratieve, financieel-administratieve of secretariële omgeving. De vacatures voor administratief medewerker zijn globaal onder te verdelen in drie verschillende deelfuncties, namelijk die van receptionist / telefonist, secretarieel medewerker en bedrijfsadministratief medewerker. Wil je werken in een baan waar de nadruk ligt op zaken zoals de verwerking van de formulierenstroom, archivering en debiteurenbeheer binnen de omgeving van een organisatie? Dan is de vacature van administrateur / bedrijfsadministratief medewerker voor jou geknipt. 

Werken als commercieel administratief medewerker

Naast vacatures voor administratief medewerker kun je je bij een full service uitzendbureau in Noord-Holland oriënteren op vacatures voor commercieel administratief medewerker. In deze administratieve functie ondersteun je de salesafdeling van het bedrijf door het uitvoeren van administratieve handelingen. Ook behandel je als commercieel administratief medewerker allerlei binnenkomende verzoeken en vragen van klanten. Dat doe je zowel telefonisch als per e-mail. Daarnaast zorg je voor alle organisatorische en administratieve werkzaamheden. Spreekt deze interessante functie je aan? Grote kans dat er een passende vacature voor commercieel administratief medewerker op je ligt te wachten. 

Fulltime en parttime functies 

Bij een veelzijdige uitzendorganisatie in Zwaag of Heerhugowaard vind je zowel fulltime als parttime banen. Heb jij jouw droombaan binnen de office op het oog? Solliciteer dan vandaag nog. Staat de vacature waar jij naar op zoek bent op dit moment niet in het aanbod? Dan ben je van harte welkom op de vestigingen van het uitzendbureau in Noord-Holland waar de bevlogen intercedenten uitgebreid de tijd voor je nemen om je goed te leren kennen. Op die manier vinden zij gegarandeerd een prachtige functie binnen een kantooromgeving die naadloos aansluit op jouw vaardigheden en competenties.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd