Home Feestje Verjaardagsfeest? Stijlvol themafeest organiseren!

Verjaardagsfeest? Stijlvol themafeest organiseren!

by admin

Een verjaardagsfeest organiseren brengt heel wat met zich mee, zowel voor de organisator als voor de feestgangers. Maak het voor beide partijen makkelijker, ga een themafeest organiseren! De leukste tips verzamelde Uitgenodigd.nl voor je.

Als kind was de eerste stap in het geven van een feest het bedenken van het thema. Wordt het een piratenfeestje, een prinsessenfeestje, of een ouderwets griezelfeest? Als we ouder worden lijkt het verzinnen van een origineel verjaardagsfeest opeens veel moeilijker te worden. Dat hoeft helemaal niet! Ga gewoon net als vroeger een themafeest organiseren. Door het thematiseren van je verjaardagsfeest maak je creativiteit voor jezelf en voor de gasten makkelijker!

Themafeest organiseren in de stijl van een decennium

Een feestje in de stijl van een decennium doet het altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan de roaring twenties: charmante hoedjes, elegante sigaretten en ouderwets swingende jazzmuziek. Maar de jaren twintig waren in Amerika toch officieel drankloos? Officieel wel ja, daarom waren de illegale feestjes het leukst! Leg sterke drank in houten kisten of jerrycans, en je komt er helemaal in stijl mee weg. Wil je het allemaal toch iets stoerder, kun je natuurlijk denken aan een Fabulous Fifties party, een Swinging Sixties avond, of een lekker fout Eighties feest! Met een decenniumfeestje kun je alle kanten uit. Geen zin of inspiratie? Puur Feesten kunnen voor jou een themafeest organiseren op een zelfgekozen unieke locatie in de buurt!

Het leuke aan een themafeest organiseren is dat je werkelijk alles in de stijl van het thema kunt doen. Niet alleen de (aan)kleding, maar natuurlijk ook de drank, de (live)muziek en een eventuele activiteit. Ga voor een jaren vijftig feestje bijvoorbeeld naar de bowlingbaan of een drive-in bioscoop. Of ga, nog leuker, wanneer iedereen beschonken is lekker een potje Twister spelen. Wanneer de drank in de man is, is hij de schaamte immers voorbij! Lachen, gieren, brullen als je zwager voor de zoveelste keer omvalt.

Dit zijn allemaal wat goedkoper alternatieven. Wil je het echt groots aanpakken kunnen evenementenbureau’s je altijd helpen met een themafeest organiseren. Voor locaties zijn boerderijen dan erg geschikt. Niet alleen vanwege de ruimte, maar natuurlijk ook vanwege de afwezigheid van buren en geluidsoverlast. Of heb je al eens gedacht aan een heus partyboot? Kijk dan eens op de site van Boot 10.

Je bent jarig! Gedraag je dan ook zo, en laat het kind in je weer naar boven. Uitgenodigd.nl wenst je veel plezier op de grote dag.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd