Home Wonen Beter slapen met natuurlijke dekbedden

Beter slapen met natuurlijke dekbedden

by admin

De natuurlijke Auping en Cassenz dekbedden staan bekend om hoogwaardige vulling en tijk. De vulling is exclusief voor u geselecteerd omdat Cassenz en Auping voor specifieke en  duurzame natuurlijke vullingen gaan. U dient volgens de fabrikanten namelijk geheel verwend te worden indien u wilt slapen onder de natuurlijke dekbedden van Cassenz of Auping. De beste materialen komen in de natuurlijke dekbeddekens dan ook samen. Daarnaast worden de tijk en vulling samen gesteld door ervaren dekbed specialisten. Hieronder staat onze ervaring met Cassenz. Ook uw eigen Cassenz natuurlijke dekbed deken is van hoge kwaliteit en dat merkt u als u slaapt. Slaap in weelde kan onder uw eigen met satijn afgewerkte Cassenz dekbedden.

Verschillende soorten natuurlijke dekbedden

Bij Cassenz kunt u verschillende soorten natuurlijke Cassenz dekbedden verkrijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende kwaliteits dekbedden producten van Cassenz:

  • Cassenz Merino Luxe;
  • Cassenz Cashmire Luxe;
  • Cassenz Camel Luxe;
  • Cassenz Wildzijde Luxe.

U heeft dan ook ruime keus uit het uitgebreide assortiment van Cassenz dekbedden. Ook is er een grote variatie in formaten. U dient uiteraard de best passende en optimaal warmte biedende dekbed uitkiezen. In de zomer maanden dient u uiteraard ook lekker te slapen onder een dunne enkele of het zomer deel van de 4 seizoenen Cassenz natuurlijke dekbedden. Met de natuurlijke kwaliteits dekbedden van Cassenz slaapt u comfortabel en wordt u heerlijk de volgende dag uitgeslapen wakker.

Cassenz vulling

Om de natuurlijke Cassenz dekbedden goed isolerend te maken wordt door Cassenz een reeks aan vulling aangeboden. Denk daarbij onder andere aan:

  • kameel haar. Dit is een zeer lichte materiaal en heeft een matige warmte klasse. Daarmee is de kameel haar gevulde Cassenz dekbed deken een zeer aangename dekbed deken geschikt voor iedereen met een standaard warmte profiel;
  • schapen wol. Een goede selectie van stevige en veerkrachtige wol wordt gedaan door Cassenz om uw natuurlijke dekbed goed drukken en isolerend te maken;
  • dons is veelvuldig aanwezig bij ganzen en eenden en daarvan kunt u dan ook in uw eigen Cassenz met dons gevulde natuurlijke dekbed van profiteren;
  • katoen is een zeer natuurlijk toe te passen vulmiddel aangezien het aan de katoen struik groeit. Het heeft een zeer open structuur met goede lucht vasthoudende capaciteiten.

Verschillende soorten natuurlijke vulling kunt u bij Cassenz verkrijgen, elke soort vulling met zo zijn eigen nuttige voordelen.

Zomer en winter Cassenz

U kunt de Auping en Cassenz dekbedden verkrijgen in enkele delen. Goed voor ieder jaargetijde, maar u kunt eveneens de 4 seizoenen Cassenz dekbed krijgen. Daarbij wordt aan het zomer deel een herfst deel toegevoegd zodoende dat een dik pakket wordt gerealiseerd. Met de aankoop van de vier seizoenen dekbed kunt u het gehele jaar goed slapen, juist omdat u door de Cassenz met satijnen tijk afwerking altijd behaaglijk en comfortabel slaapt. Vergelijk de verschillende dekbed varianten van Cassenz zodat u altijd het meest geschikte en comfortabele dekbed in huis haalt.

Cassenz op uw bed

U heeft een prachtig bed en dat wilt u voltooien met een wel zo prachtige dekbed deken. De keus is gemakkelijk gemaakt. Cassenz heeft een reeks aan mooie dekbed producten in huis waarvan uw kunt profiteren. Geniet van uw bed en uw eigen bij uw warmte voorkeur passende Cassenz dekbed. Bestel uw eigen speciale Cassenz dekbed of Auping dekbed online bij een van de geautoriseerde online verkooppunten en geniet van uw nachtelijke rust.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd