Home Bruiloft Crisis! Goedkope bruiloft tips

Crisis! Goedkope bruiloft tips

by admin

Slapeloze nachten, stapels papierwerk en dan vliegen je zuurverdiende centen er ook nog eens in rap tempo doorheen. Tsja, dat heb je als je hebt besloten elkaar het ja-woord te geven. Met zoveel stress is het makkelijk een paar dingen over het hoofd te zien. Wij helpen je een handje, en geven vanwege de crisis ook nog een paar budget tips voor een goedkope bruiloft.

Ten eerste het vervoer naar de bruiloft zelf. Traditioneel is natuurlijk het huren van een sjieke witte Rolls Royce. Een tikkeltje minder oubollig wordt het met een Amerikaanse slee, in fout roze of baby blue. Natuurlijk levert dat mooie foto’s op, maar een auto huren is geen goedkope aangelegenheid. Hierop besparen zal je door de gasten in ieder geval niet kwalijk worden genomen. Zeker niet wanneer je het doet met een knipoog. Wat dacht je bijvoorbeeld van het huren van een bakfiets? Makkelijk te huren en te besturen! Ook het huren van een Volkswagenbusje, voor een goedkope bruiloft in hippie-stijl, scheelt je weer een hele zakcent.

Wat betreft het trouwen zelf: op een bepaalde dag in de week is trouwen aan het gemeentehuis helemaal gratis. Wat je bijvoorbeeld kunt doen, is de gemeentelijke bruiloft op een andere dag plannen dan het feest en de eventuele bruiloft in de kerk. Als je dan besluit om op een zaterdag te trouwen, hoef je in ieder geval aan de gemeente niet de hoofdprijs te betalen. Sowieso is het gemeentelijke trouwen eerder een administratieve handeling, en daarmee niet echt een spektakel voor de gasten.

Er moeten natuurlijk ook mensen uitgenodigd worden. Verkijk je er niet op: het maken van sjieke uitnodigingen naar al je gasten kan een hele kostbare onderneming worden. Waarom dus niet gewoon digitaal? Een echt goed design ziet er fullscreen op de computer nog indrukwekkender uit dan op een ‘echt’ kaartje! Daarnaast heeft iedereen tegenwoordig e-mail. Bespaar je dus de druk- en portokosten, en verstuur een mooie bruiloftsuitnodiging via Uitgenodigd.nl.

Dan natuurlijk nog het feest zelf. Een band kan hartstikke leuk zijn, maar het gevaar is dat je qua stijl dan in een hoekje blijft hangen. Tactischer en bovenal goedkoper is dan het regelen van een goede DJ-set. Wat voor muziek je moet kiezen?

Zo moet het wel lukken om een fantastische dag te beleven zonder in de schuldsanering terecht te komen. Heel veel plezier!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd