Home Vrijgezellenfeest Een mannelijk vrijgezellenfeest: de beste ideeën

Een mannelijk vrijgezellenfeest: de beste ideeën

by admin

Zie je er tegenop om een vrijgezellenfeest te organiseren voor een stel mannen? Zet ze bij elkaar, en er kan eigenlijk al niet zoveel misgaan. Hier toch nog even de beste ideeen voor een mannelijk vrijgezellenfeest op een rijtje!

Voor elk mannelijk vrijgezellenfeest geldt eigenlijk: hoe primitiever, hoe beter! Mannelijker dan de uit Schotland overgewaaide Highland Games wordt het niet: Boomstammen gooien, kogelstoten en hooizakken spiezen. Een spierballenfestijn, natuurlijk met de traditionele Schotse kilts en hoofddeksels. Evenementenbureau Even Uit brengt Highland Games bij je in de buurt. Misschien ook nog leuk om de dag af te sluiten met een Schotse whiskeyproeverij?

Misschien zie je op tegen het geklieder, maar heb je wel oren naar die whiskey. Dan kun je daar natuurlijk ook een dag voor uittrekken! Er is in jouw eigen stad vaak een hoop te regelen, met of zonder professionele Masterclass. Weet je niet zeker of iedereen wel van whiskey houdt? Houdt het dan wat toegankelijker met een speciaalbierproeverij! Je zult versteld staan van de vele soorten en brouwerijen die er zijn! Wat voor proeverij je ook zoekt, de Mitra biedt uitstekende mogelijkheden.

Een mannelijk vrijgezellenfeest hoeft niet altijd gezellig te zijn: Paintballen!

Niet iedereen kan het altijd zo goed met elkaar vinden. Wat is er dan leuker dan een paar uur de mogelijkheid om iedereen met verf te bekogelen? Paintball is sinds een aantal jaren een heuse trend geworden. Waan je in een shootergame met je eigen vrienden en vijanden, en zorg vooral ook dat je er zelf niet aan hoeft te geloven. Paintballplekken zijn verspreid over heel Nederland, maar het leukst is dat natuurlijk midden in de vrije natuur. In de buurt van Amsterdam en Haarlem vind je die mogelijkheid in het bos van Paintball Spaarnwoude.

Hopelijk heb je met deze primitieve tips nu wat meer inspiratie voor een stoer en onvergetelijk mannelijk vrijgezellenfeest. Uitgenodigd.nl wenst je in ieder geval een geslaagd feest!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd