Home Familiedag Familiedag organiseren: originele tips!

Familiedag organiseren: originele tips!

by admin

Het is weer zover, de familiedag komt eraan. Zit je met de handen in het haar? Geen nood, een familiedag organiseren wordt makkelijker met de tips van Uitgenodigd.nl.

Familiedagen organiseren is er in eerste instantie natuurlijk voor bedoeld om elkaar na een langere tijd weer te zien. Bijkletsen met een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ergens lopen te ravotten. Wie dat als geen ander begrijpt, is het evenementenbureau Taribush in Drenthe. Je kunt daar terecht voor dagprogramma’s, speciaal toegerust op de wensen van de familie. Of dat nu activiteiten zijn als een pubquiz en boogschieten, of juist het rustig genieten van de Drentse natuur. Het eten is onbeperkt en van hoge kwaliteit, dus ook de barbeque kunnen wij van harte aanbevelen!

Zie je toch op tegen een dag lang praten met je familie, en heb je liever spanning in plaats van ontspanning? Dan staat er op de website van ’t Stormt waarschijnlijk wel iets tussen dat je kunt waarderen! ’t Stormt is gespecialiseerd in het organiseren van mysterieuze familiedagen, en bieden verschillende spannende scenario’s aan. Zo kun je kiezen voor het uitje ‘The Fugitive’, een recherche-onderzoek midden in de natuur. Of ga je toch voor ‘Het Mysterie op het Buitenhuis’, een ouderwetse detective in een sjiek hotel waarvan de eigenaar blijkt vermoord? De kracht van deze familiedagen zit ‘m in het naspelen van alle scenes, met filmcamera in de hand. Dat levert grappige momenten op, die je jaren later altijd nog na kunt bekijken!

Niet al te actief? Een rustige familiedag organiseren!

Het leukst is misschien nog wel een actieve bezigheid die niet afleidt van eventuele borrelpraat. Dan kunnen we boerengolf van harte aanraden. Boerengolf is de laatste jaren erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk, want het is hartstikke leuk en op talloze plekken te doen! Net als bij golfen probeer je in zo weinig mogelijk slagen de bal in een hole te putten, alleen werk je nu met een klomp aan een houten steel. Klinkt grappig, en dat is het ook. De perfecte gelegenheid voor jong en oud, fit en lui… want boerengolf is het nieuwe midgetgolf, jeu-des-boules en klootschieten in één!

Met deze tips wordt de volgende familiedag organiseren een koud kunstje!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd