Home Kinderfeestje Help?! Cadeautips voor een kinderfeestje

Help?! Cadeautips voor een kinderfeestje

by admin

Ben je uitgenodigd op de verjaardag van een jonge spruit? Dan heb je vast moeite om te bepalen wat je moet geven. Wat hebben de kids tegenwoordig niet. Maar wat geef je dan? Wij geven cadeautips voor een kinderfeestje…

Speelgoed

Tuurlijk vinden ze speelgoed geweldig. Dat is het ook! Alleen vele kinderen komen om in het speelgoed. En aan duurzaam speelgoed hangt een prijskaartje. Kinderen schreeuwen het hardst om plastic speelgoed van de grootste idolen en rages, maar als je eens goed kijkt waar ze veel mee spelen… origineel zelf gemaakt en bedacht speelgoed.

Kleding

Kinderen groeien snel uit kleding en slijten er ook menig stofje door. Met kleding is het zo dat dit zeer smaakgevoelig is. Vaak in overvloed aanwezig. Teleurstellend als de ouders de uitgekozen kleding niet mooi vinden. Ook best lullig als de maat niet goed is. Best lastig om te geven dus. Ken je de ouders goed? Dan kun je vast iets toepasselijks vinden in de juiste stijl.

Boeken

Anno 2014 zijn kinderen niet achter de iPads, PC’s en flatscreens weg te slaan. Ze vermaken zich er uitstekend mee en ontwikkelen skills wat hen in de toekomst op de digitale snelweg verder brengt. Toch is het ontzettend leuk en leerzaam om gewone boeken voor te lezen. Ouders hebben zo een intiem en leerzaam moment met hun spruitjes die bij hen aan de lippen hangen.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd