Home Vrijgezellenfeest Hoe organiseer ik een onvergetelijk vrijgezellenfeest?

Hoe organiseer ik een onvergetelijk vrijgezellenfeest?

by admin

Hoe organiseer ik een onvergetelijk vrijgezellenfeest?

  • Wees je bewust van de gevoeligheden rondom uitnodigen

Hier zijn vele rubrieken over vol geschreven, dat geeft al aan hoe dit leeft. Een vrijgezellenfeest is doorgaans voor en door intimi georganiseerd, maar wie reken je daar toe? Denk hierbij niet alleen aan wie tot de goede vrienden kan worden gerekend, maar ook of de feestgangers onderling wel een zekere band hebben. De bruiloft is er voor beleefdheden, small talk en dergelijke. Het vrijgezellenfeest, niet zelden een best kostbare aangelegenheid, moet een ontspannen en, indien gewenst en passend bij de ‘vrijgezel’ in kwestie, enigermate liederlijk karakter hebben.

  • Houd rekening met verschillen in draagkracht

Voor de één is een programma van bijvoorbeeld honderd euro een schijntje, voor de ander een serieus gat in de begroting. Iemand die verstek moet laten gaan om die reden, voelt zich buitengesloten. Dat kan niet de bedoeling zijn. Het is aan de organisator van het geheel om te beoordelen wat redelijk en voor iedereen behapbaar is. Pas op met aanbieden om voor iemand bij te springen, dit wordt niet zelden als kleinerend ervaren.

  • Is het dan echt alleen maar lastig, moeilijk en vervelend?

Nee, natuurlijk niet! Het moet een fantastische dag worden voor bruid en bruidegom! Bootje varen met een hapje en een drankje, aansluitend een barbecue op een mooie locatie, lokaal stappen..

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd