Home Verjaardagsfeest Verjaardagsfeest ideeën? Uitgenodigd.nl heeft tips!

Verjaardagsfeest ideeën? Uitgenodigd.nl heeft tips!

by admin

Ieder jaar is het weer een klus om een origineel idee te verzinnen voor je verjaardagsfeest. Geef je een verjaardagsfeest thuis of neem je je gasten ergens mee naartoe? Er is veel mogelijk, maar verzin nog maar eens iets wat iedereen leuk vindt en wat nog enigszins betaalbaar is! Hoeveel gasten nodig je uit? En wie is de dwarsligger van de dag? Ook die wil je tevreden stellen, maar hoe? De meeste mensen doen veel moeite met lekkere hapjes en drankjes en is het gezellig kletsen al feest genoeg. Anderen zoeken meer uitdaging en vertier voor hun verjaardagsfeest. Uitgenodigd.nl is voor je op zoek gegaan naar leuke ideeën voor een origineel verjaardagsfeest.

De eerste stap voor een geslaagd verjaardagsfeest is het versturen van een spetterende uitnodiging via Uitgenodigd.nl! Heel gemakkelijk en snel stuur je een leuke online uitnodiging naar al je vrienden of familie. De meeste uitnodigingen kun je gratis versturen en er zijn enkele die je voor eenmalig klein bedrag kan versturen. Het voordeel van Uitgenodigd.nl is dat de gasten direct kunnen aangeven of ze wel of niet kunnen komen, of dat ze het nog niet weten. Ook biedt Uitgenodigd.nl allerlei andere leuke feestmogelijkheden.

een aantal leuke ideeën voor een origineel verjaardagsfeest:

1. Organiseer zelf een wijnproeverij! Kies bijvoorbeeld 3 rode wijnen en 3 witte wijnen, of natuurlijk rose. In de meeste winkels wordt naast het wijnschap aangegeven welke smaken de wijn heeft en bij welke gerechten je deze het beste kunt drinken. Zo is het leuk als je een paar verschillende soorten wijn kiest, uit verschillende landen of streken en verschillende druivensoorten. Je bent natuurlijk geen echte sommelier, het gaat tenslotte om het idee dat je er iets over kunt vertellen aan je gasten tijdens je verjaardagsfeest.

2. Ken je iemand met een zeilboot of een motorboot of heb je er zelf eentje? Nodig je gasten uit voor een dagje aan het water, met eventueel een tochtje op de boot! Neem picknick kleden mee en vergeet de plastick bekers niet. Koelboxen zijn ideaal om de drank koel te kunnen houden. Een beetje geluk moet je wel hebben, want dit verjaardagsfeestje is vooral leuk met mooi weer! Een leuk alternatief is het huren van een barbeque donut. Dit is een ronde boot in de vorm van een donut, waar je op kunt barbequen met max. 10 personen. Je kunt een bbq donut op verschillende plekken in Nederland huren.

3. Heb je een goede grappenmaker in je vriendenkring of in je familie? En lijkt het je leuk om naast een beetje lol ook even gek te kunnen doen? Laat de grappenmaker een paar goede moppen tappen of sterke verhalen vertellen. Zet één of twee van de meest simpele ouderwetse spellen klaar; denk aan spijkerpoepen, of joulen. Altijd leuk om mensen in beweging te brengen! Een dartbord of een pingpong tafel doet het ook altijd goed. Gasten zullen in het begin wel wat “preuts” kunnen reageren, maar dat is niet erg, laat ze maar eens uit hun comfort zone komen! En wie niet wil deelnemen, kan gewoon genieten van een hapje of een drankje, prima!

4. Heb je de beschikking tot een oven of een buitenoven/steenoven? Zet wat pizzadeeg klaar, tomatensaus, groenten, vis/vlees en kaas of mozarella en iedereen bakt zijn eigen mini pizza’s. Schenk een lekkere wijn en zet een paar bakjes met olijven en brood met olijfolie klaar. Gezelligheid en vertier gegarandeerd!

Heb jij zelf nog leuke tips of ideeën voor een verjaardagsfeest? Laat het ons weten!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd