Home Babyshower Babyshower kadotips!

Babyshower kadotips!

by admin

Je bent uitgenodigd op de baby shower van je vriendin, en je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Daarom verzamelde Uitgenodigd.nl de beste baby shower kadotips!

Wat geef je een toekomstige moeder op haar baby shower? Kom je net als een van de velen met een knuffel aan? Of belandt jouw kinderboekje tussen de enorme stapel Nijntjes en Rupsje Nooitgenoegs? Nieuwe ouders worden tegenwoordig overladen met kado’s, en het wordt steeds moeilijker om origineel uit de hoek te komen. Je kunt wel wat baby shower kadotips gebruiken.

Wat daarom vaak gewaardeerd wordt is als je aankomt met een kado dat zowel leuk als praktisch is. Te denken valt bijvoorbeeld aan een Dooky, een leuke en kleurige variant op de saaie buggy-beschermhoezen. Zo wordt de baby beschermd tegen wind, zon en regen, en ligt-ie er tegelijk ook nog eens hip bij!

Vind je een Dooky wat te stijf? Kom stijlvol voor de dag met een praktisch, origineel en tegelijkertijd grappig kado: de zelfgemaakte Luiertaart! Een luiertaart is een sjieke taart, helemaal opgebouwd uit schone luiers. Het ziet er nu hartstikke feestelijk uit, en over een tijdje kan de baby er weken mee vooruit! Voor extra feestelijkheid versier je de taart met nog wat kleine kadootjes. In plaats van een taart kun je natuurlijk ook een huisje bouwen, of een kinderwieg. Met een beetje creativiteit kom je ver. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het maken van knuffeldieren met opgerolde handoekjes en linten om ze bij elkaar te houden.

Baby shower kadotips voor de alternatieveling?

Misschien is de moeder (of vader!) een groot muziekliefhebber? Wat ze dan echt heel leuk zullen vinden is een Rockabye Baby CD. De muziek van bekende artiesten als Coldplay, The Beatles of Michael Jackson zijn hier veranderd in zachte en lieve slaapliedjes. De lijst met muzikanten is enorm, dus de kans dat de favoriete zanger er tussen zit is erg groot. Zowel ouders als kind zullen jarenlang plezier hebben aan dit echt origineel baby shower kado.

Met al deze baby shower kadotips moet het een koud kunstje worden om de ouders te verrassen met een leuk, origineel en stijlvol baby shower kado.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd