Home Babyshower Zelf uitnodigingen maken voor een babyshower

Zelf uitnodigingen maken voor een babyshower

by admin

Je beste vriendin is zwanger, dat is natuurlijk erg leuk! Nu de buik steeds dikker en dikker wordt, wil je graag een babyshower voor haar organiseren. Je gaat eens nadenken over wat je zoal kunt gaan doen. Velen kiezen voor de traditionele spelletjes, zoals raden wat er in een luier zit en dergelijke. Wil je eens een keer iets anders doen tijdens een babyshower? Zelf uitnodigingen maken voor een babyshower, via Uitgenodigd.nl is natuurlijk de eerste stap! Uitgenodigd.nl ging voor je op zoek naar leuke tips.

Originele babyshower uitnodiging! 5 tips…

Tip 1: zelf een uitnodiging maken voor een babyshower via Uitgenodigd.nl. Begin op tijd met het versturen van uitnodigingen, de ervaring leert dat vooral in de weekenden mensen al veel vol gepland hebben.

Tip 2: versier het huis van je vriendin met veel slingers, ballonnen en andere versieringen voor de babyshower, hoe meer hoe beter! Versier de boel eventueel in het blauw of roze, als je niet weet wat het wordt kies je beide. Leuke spulletjes vind je op hema.nl.

Tip 3: bestel een taart met een foto van de echo erop en eet deze met z’n allen op.

Tip 4: maak een gipsafdruk van de zwangere buik, óf huur iemand in die de buik van je zwangere vriendin kan beschilderen (dat is erg bijzonder!).

Tip 5: in tussentijd mogen alle gasten gebaksbordjes beschilderen voor de beschuit met muisjes, óf rompertjes (in verschillende maten) beschilderen (met speciale textielstiften) met leuke teksten of tekeningen.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

uitgenodigd